Tid til en yderst profitabel digital strategi?

Erfaringen fra over 500 virksomheder samlet i ét oplæg

Tilpas og kvalificér din virksomhed til et uforpligtende strategioplæg, der med udgangspunkt i dine to tætteste konkurrenter, nuværende marketingaktiviteter, vores indsigt i fremtidens trends og effektive funnels, danner skelettet for en yderst profitabel 2021 strategi.

Vores tilgang til et samarbejde

OS

Ejerskab, tillid og ærlighed er nøgleord for os. Vi starter aldrig et samarbejde, hvis vi ikke 100% tror på, at vores kompetencer kan indfri dine forventninger.

DIG

Du er centrum for vores arbejde, og ikke vores bundlinje. Vores mest fornemme opgave er at dine ressourcer tilpasses dine mål og du udnytter dit potentiale.

KONKURRENTEN

Marketing handler om differentiering, og vi differentierer dig fra din største konkurrent, så det foretrukne valg for dine kunder bliver dig.

Vi sætter en ære i at hjælpe dig

Vi har arbejdet sammen med Adtimize et års tid, og jeg kan give dem mine bedste anbefalinger. Fra starten af vores samarbejde har Adtimize været gode til at forstå vores forretning. Samtidig med de bringer deres mange kompetencer i spil.

Adtimize bidrager løbende til udvikling af vores annoncering på sociale medier, og har stort fokus på forretningen, opfølgning, justering mm.

Alt i alt et super samarbejde.

– Susanne Hoffmann

Efter at have prøvet flere bureauer og hørt om mange andre, der har haft dårlige oplevelser, har jeg endelig fundet en samarbejdspartner, der skaber resultater og leverer en høj service.

Adtimize har både givet mig stor hjælp til at få forbedret min hjemmeside samt et langt skarpere setup på Google AdWords.

– Henrik Brigsted

Hos Formula Auto og Formula Leasing har vi stort udbytte af de stærke kompetencer, som Adtimize har inden for online markedsføring.

Adtimize leverer en høj service og hjælper os med at få det maksimale udbytte ud af vores marketingsbudget.

De er altid klar med hurtig hjælp og sparring. En varm anbefaling herfra.”

– Theis Frederik Gronemann

Jeg har været kunde hos flere forskellige virksomheder, uden at opnå resultater.

Nu har jeg været igang hos Adtimize ganske få dage, og jeg må sige, at de på kort tid allerede har overbevist mig om deres kvaliteter, gennemsigtighed og ekstremt dygtige medarbejdere.

Jeg glæder mig til et langt samarbejde med Adtimize.

– Martin Tristan

Jeg har været kunde hos Adtimize i et halvt års tid nu.

Alt omkring Adtimize spiller. Fra den første kontakt og møde til den egentlige udvikling og samarbejde.

Alle er yderst prof og uhyre servicemindede og engagerede.

– Jess Voldager

Vi har arbetat med Adtimize under ett par månader omkring vår SEO och PPC i både Sverige och Danmark.

Teamet är verkligen proaktiva och kommer med nya idéer omkring hur vi kan nå ännu bättre resultat. De är även väldigt flexibla och svarar snabbt på våra frågor.

Jag kan inte annat än rekommendera Adtimize.

– Anna Ljungfjärd

Gratis Analyse