fbpx

Fra ny på markedet til første placering på Google – en succeshistorie om en dansk virksomhed der er udvidet til Sverige

Mogeltest-logo_02

SUCCESHISTORIE

AGX Nordic har været en af vores længst siddende kunder på det svenske marked. Da vores samarbejde startede, var de kun repræsenteret på det danske marked, men de indså, at Sverige nok ville være en mere profitabel mulighed – og det havde de helt ret i. Med blot 20% mere organisk trafik i Sverige sammenlignet med Danmark har AGX Nordic oplevet en 2866% stigning i organisk omsætning.
Flere organiske
Besøgende
0 %
Mere organiske
Omsætning
0 %
Placering på
18 Søgeord
0 st

VIRKSOMHEDEN

AGX Nordic har været på det nordiske marked i over 10 år, og er blevet kåret som Gazellevirksomhed flere gange. De tilbyder professionel rådgivning, laboratorie- og gør det selv-test, analyser, rapporter samt håndværksydelser inden for indeklima, sanering og ventilation. Gennem deres mange arbejdsområder, i både Sverige og Danmark, leverer de test, konsulentarbejde samt løsninger relaterede til skimmelsvamp, desinfektion og skadedyrsbekæmpelse.

MÅLET

Målet med samarbejdet var at drive organisk trafik til hjemmesiden og i sidste ende at øge omsætningen.

LØSNINGEN

Under samarbejdet har vi fokuseret på markedsanalyser og linkbuilding. En grundig analyse førte os til den konklusion, at svenske brugere er mere tilbøjelige til at foretage et køb, når de søger efter specifikke søgeord frem for mere generiske søgeord. Ved hjælp af on-page optimering samt kontinuerlig linkbuilding-arbejde har vi opnået adskillige første placeringer på vigtige søgeord.
AGX Nordic besidder et væld af viden og erfaring inden for deres ekspertiseområde, som vi udnyttede til at styrke domænet. Ved hjælp af informative, nyttige og vejledende tekster samt andet indhold har Mögel-test.se opbygget og konsolideret deres position som troværdig kilde inden for området. Efterfølgende har vi set, at deres domain rating er steget fra 7 til 39.