fbpx

Sådan løftede video content på SoMe ads en ROAS fra 1,48 til 21!

CaseImage-Flowering_01

SUCCESHISTORIE

I starten af vores samarbejde med Flowering på Facebook og Instagram annoncering, der lå vi med en ROAS på 1,48.

Selvom det er en meget konkurrencepræget branche, så var dette ikke tilfredsstillende, og det var nødvendigt, at kunne differentiere os bedre.

Måden vi gjorde dette på var gennem godt video content, og kort tid efter, at de første videoer var produceret skabte vi rekordresultater.

I ROAS
Og 8% CTR
0
I ROAS
Hvor den før var 1,48
0
I ROAS
Hvor den før var 4,33
0

VIRKSOMHEDEN

Flowering tilbyder exceptionelle miljøbuketter, lavet af håndplukkede overskudsblomster fra restlagre. På den måde formår virksomheden at bekæmpe overproduktionen af forurenende blomster – og kunderne garanteres stadigvæk nogle af branchens friskeste blomster!

MÅLET

Første gang vi kom i kontakt med Flowering, var virksomheden endnu ikke etableret på markedet.

Derfor var målsætningen, at vi skulle hjælpe dem med at starte deres virksomhed op, ved at stå for alt kommunikation med forbrugeren. Derudover skulle vi også producere forskellige videoer for dem, som har haft til formål at brede deres budskab.

LØSNINGEN

Vi startede op med møder om, hvordan det hele skulle forløbe, da det var en meget ny situation, især for Artin og Johan, som startede deres første virksomhed. Udover at stå for deres kommunikation, hjalp og guidede vi dem også igennem hele den kommende proces ift. opstart. Vi producerede forskellige videoer for dem, men dér hvor der begyndte at komme rigtig gode resultater, var da vi annoncerede med 360-videoer af deres buketter.

Produktvideo 360* roterende

På denne måde skaber vi liv til et simpelt “stillbillede” – og det gør:

  • Din hjemmeside mere dynamisk og levende!
  • Øger dine konverteringer!
  • Adskiller sig fra konkurrenter og kan bruges på flere kanaler!


I dag har vi en fast abonnementsaftale, hvor vi hver måned laver video content til Flowering.

Testimonialvideo

Vi har bl.a. produceret en testimonial video med Annemette Voss (Influencer), som har fungeret yderst godt. Med denne video har vi formået at skaffe en ROAS på 11.

Branding & præsentationsvideo

Vi har derudover produceret en Præsentationsvideo med Artin og Johan som i de første mange måneder gav en ROAS på 25, og havde en CTR på hele 8 %!