fbpx

Danmarks bedste praktiksted

Læs om Mikkel, der stiftede første bekendtskab med Adtimize under sin praktik, da han læste til Markedsføringsøkonom. Derefter valgte han at læse videre på International handel og marketing, hvor han igen valgte Adtimize til sit 2. praktikforløb

Hej! Hos Adtimize udgiver vi løbende artikler, som kan gøre dig klogere på de forskellige aspekter af digital markedsføring. Har du brug for yderligere hjælp? Så kontakt os.

Et praktiksted, hvor du KUN henter kaffe til dig selv.

Der bliver altid joket med, at praktikanter bare skal hente kaffe og kedelige opgaver som slet intet relevance har. 

Det sker faktisk flere steder, men IKKE hos Adtimize. 

Vi mener selv, at vi er Danmarks bedste praktiksted – faktisk så godt at der er flere af vores praktikanter, som tager en runde 2 i forbindelse med deres top-up uddannelse.

Hvorfor valgte jeg Adtimize som mit praktiksted?

I første omgang valgte jeg at ansøge som praktikant i Adtimize, fordi det lød vildt spændende at få lov at arbejde med flere forskellige virksomheder.

Det var en fed mulighed for at være med til at udvikle forskellige kunders rejse og ikke nødvendigvis kun fordybe sig i én virksomhed, som hvis man sad internt i en virksomhed. 

Ved at få lov at arbejde med flere forskellige typer af virksomheder og brancher, fik jeg også indsigt i at sætte sig ind i flere type personaer.

Det der gjorde udslaget for Adtimize var dog, at da jeg kom til interview ude på kontoret, mærkede jeg hurtigt en helt speciel stemning.

Det bedste under min praktik

Det bedste under min praktik var, da jeg først var kommet ind i tingene, og man så fik muligheden for at tage til kundemøder og have en dialog med kunden.

Det gav en helt anden dimension i det arbejde, man skulle lave, i stedet for at man bare får smidt en opgave på sit bord. 

Udover det så elskede jeg, at der var så meget socialt. Det er bare unægtelig sjovere at arbejde sammen med nogle, man godt kan lide. 

Mød teamet og se et lille udpluk af vores hverdag

På baggrund af det valgte jeg også at tage mit nummer 2 praktikforløb i Adtimize, da jeg slet ikke var færdig med at lære, og jeg vidste i forvejen, at jeg kunne udvikle mig alt det, jeg selv havde lyst til inde hos Adtimize.

Hvad har jeg fået i min bagage?

Da jeg kom her, havde jeg aldrig lavet noget grafisk i mit liv. Og så startede jeg, og synes faktisk det var røvhamrende spændende, så det lagde jeg en masse energi i.

Adtimize gav mig støtten, sparring og værktøjer til rådighed. 

Hvis man har lyst til at lære, og måske også lyst til at lære lidt mere end det, der er forventet af en, så får du måske også et bedre job eller forløb. Rammerne for at prøve tingene af er ubegrænset.

På det punkt er Adtimize ret unikke. 

Hvis man som praktikant går og drømmer om at prøve at arbejde i et markedsføringsbureau, er Adtimize et godt sted at gøre det. Du får muligheden for at gøre meget mere end det man troede man skulle, og det giver bare så meget mere, at man får så meget ansvar. 

 

Skal du være vores næste praktikant?

Hvis du ønsker at blive klogere på digital marketing, og du vil elske at blive en del af Adtimize – Send en ansøgning & CV til info@adtimize.dk

Læs flere indlæg her under