Forskellen på den “gode” og den “perfekte” video

Martin-Phone1_01Martin-Phone2_01

Har du negligeret video i markedsføring, eller er du foran dine konkurrenter?

Din video skal være som en madvideo, men ved du hvorfor?

Har du tænkt kanaler, længder og budskaber ind i din video?

Er vi et match?

Gennemsigtighed mellem udfordringer, ressourcer og mål – det afgør potentialet for et samarbejde med dig.

Er vi et match?

Gennemsigtighed mellem udfordringer, ressourcer og mål – det afgør potentialet for et samarbejde med dig.

Online marketing er en livsstil for os.

Det vil du se på dine resultater og mærke i vores ejerskab.

Vi sætter en ære i at kunne etablere en tæt relation til vores kunder.

Du skal føle dig i gode hænder hos Adtimize. Vi sætter forventningerne til vores arbejde højt, og stræber efter at levere endnu højere. At nå et mål, der vil skabe glæde hos os og skabe et værdifuldt udbytte for dig som kunde, er vores vigtigste bestræbelse.

Vi lægger både hjerne og sjæl i vores arbejde, og stræber hele tiden efter det bedre.

Vi laver intelligent marketing – baseret på mange års viden og erfaring fra at have hjulpet over 500 virksomheder, vidensdelt i over 100 webinarer og været speaker til over 15 events.

Vi fokuserer på helhed i synergi med tværfaglige kompetencer til at udnytte bedst performende metoder og proaktivt udnytte muligheder.

Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende analyse af dit setup for at vurdere potentialet samt forventningsafstemme, hvad der skal til for at nå dine mål, og hvordan du eller vi kan eksekvere det.

Den giver dig konkret indsigt i muligheder og håndgribelige optimeringsforslag.

Hos Adtimize er vi et hold passionerede og motiverede eksperter, der sætter en ære i vores arbejde, og aldrig går på kompromis.

Vi sætter en ære i at kunne etablere en tæt relation til vores kunder.

Du skal føle dig i gode hænder hos Adtimize. Vi sætter forventningerne til vores arbejde højt, og stræber efter at levere endnu højere. At nå et mål, der vil skabe glæde hos os og skabe et værdifuldt udbytte for dig som kunde, er vores vigtigste bestræbelse.

Vi lægger både hjerne og sjæl i vores arbejde, og stræber hele tiden efter det bedre.

Vi laver intelligent marketing – baseret på mange års viden og erfaring fra at have hjulpet over 500 virksomheder, vidensdelt i over 100 webinarer og været speaker til over 15 events.

Vi fokuserer på helhed i synergi med tværfaglige kompetencer til at udnytte bedst performende metoder og proaktivt udnytte muligheder.

Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende analyse af dit setup for at vurdere potentialet, samt forventningsafstemme hvad der skal til for at nå dine mål, og hvordan du eller vi kan eksekvere det.

Den den giver dig konkret indsigt i muligheder og håndgribelige optimeringsforslag.

Hos Adtimize er vi er et hold passionerede og motiverede eksperter, der sætter en ære i vores arbejde, og aldrig går på kompromis.

Potentialevurdering

Kan du med sikkerhed sige, at du ambitiøst udnytter de mest effektive muligheder, og dit setup er det bedste af dine konkurrenters?

Få svaret gratis – Vi analyserer det for dig.

  Vi sætter en ære i at hjælpe dig

  Vi har arbejdet sammen med Adtimize et års tid, og jeg kan give dem mine bedste anbefalinger. Fra starten af vores samarbejde har Adtimize været gode til at forstå vores forretning. Samtidig med de bringer deres mange kompetencer i spil.

  Adtimize bidrager løbende til udvikling af vores annoncering på sociale medier, og har stort fokus på forretningen, opfølgning, justering mm.

  Alt i alt et super samarbejde.

  – Susanne Hoffmann

  Efter at have prøvet flere bureauer og hørt om mange andre, der har haft dårlige oplevelser, har jeg endelig fundet en samarbejdspartner, der skaber resultater og leverer en høj service.

  Adtimize har både givet mig stor hjælp til at få forbedret min hjemmeside samt et langt skarpere setup på Google AdWords.

  – Henrik Brigsted

  Hos Formula Auto og Formula Leasing har vi stort udbytte af de stærke kompetencer, som Adtimize har inden for online markedsføring.

  Adtimize leverer en høj service og hjælper os med at få det maksimale udbytte ud af vores marketingsbudget.

  De er altid klar med hurtig hjælp og sparring. En varm anbefaling herfra.”

  – Theis Frederik Gronemann

  Jeg har været kunde hos flere forskellige virksomheder, uden at opnå resultater.

  Nu har jeg været igang hos Adtimize ganske få dage, og jeg må sige, at de på kort tid allerede har overbevist mig om deres kvaliteter, gennemsigtighed og ekstremt dygtige medarbejdere.

  Jeg glæder mig til et langt samarbejde med Adtimize.

  – Martin Tristan

  Jeg har været kunde hos Adtimize i et halvt års tid nu.

  Alt omkring Adtimize spiller. Fra den første kontakt og møde til den egentlige udvikling og samarbejde.

  Alle er yderst prof og uhyre servicemindede og engagerede.

  – Jess Voldager

  Vi har arbetat med Adtimize under ett par månader omkring vår SEO och PPC i både Sverige och Danmark.

  Teamet är verkligen proaktiva och kommer med nya idéer omkring hur vi kan nå ännu bättre resultat. De är även väldigt flexibla och svarar snabbt på våra frågor.

  Jag kan inte annat än rekommendera Adtimize.

  – Anna Ljungfjärd

  Fortællinger der taler til kundens hjerne – og rammer hjertet på samme tid.

  Hvis et billede siger mere tusinde ord, viser video over 1 million – selvom det kun er et par ord! Video består af tusinde billeder, der tilsammen skaber én fortælling, og er med til at danne en helt bestemt følelse og stemning hos tilskueren. Videoer kan inspirere, stimulere, udfordre, skabe en personlig relation og minde os om noget helt bestemt gennem storytelling.

  Og netop historiefortælling er en vores allerældste kunstformer. Mennesker har altid fortalt historier til hinanden, og de huskes og genfortælles overalt. De er med til at skabe minder og kan påvirke den måde vi ser verdenen på. Videoer taler til hjernen og rammer hjertet – på samme tid.

  Den moderne historiefortælling lever stadig gennem videoer. Video er en essentiel og fast del af mange virksomheders markedsføring i dag, og det er der en altoverskyggende grund til: Det virker! Hvis du ikke benytter video i din markedsføring, går du glip af et kæmpe potentiale, og det er nu, du skal i gang, hvis du ikke vil overhales af dine konkurrenter.

  Mennesker bliver af natur stimuleret af visuelle elementer, og finder derfor videoer mere engagerende, mere mindeværdige og mere populære end nogen anden form for indhold derude. Video, som et middel til fortælling og reklame, er ikke længere en god mulighed – det er en nødvendighed. Hvis du vil øge konvertering og eksponering, er en video-marketingstrategi den eneste vej at gå.

  Hvorfor skal video skal være fast del af din virksomheds markedsføring?

  Video fortsætter med at være et af de mest effektive elementer i en digital marketingstrategi i 2019 – og med god grund. Selv Mark Zuckerberg mener, at video er en kritisk del af vores fremtid. Da flere sociale netværker følger Facebooks ledelse og prioriterer videoindhold, er vigtigheden af video-indhold på tværs af alle kanaler steget.

  Der er talrige eksempler på, at video kan øge salget samt genkendelse af din virksomheds brand. Desuden har video også stor betydning for andre ydelser, som blandt andet SEO!

  • Hvis du anvender video i din markedsføring, kan du potentielt øge købshensigten med 97% og brand-association med hele 139% (Mediapost).
  • Når forbrugerne skal lære om nye produkter eller tjenester, er video den klare vinder.
   Over 68% foretrækker en kort video frem for tekst (15%) (Hubspot).
  • En hjemmeside er 53 gange mere tilbøjelig til at blive vist på den første side af Google-resultater. Grunden? Inkluderingen af video forbedrer SEO, hvilket øger en virksomheds sted i placeringerne (Videoexplainers).
  • Video øger organisk søgetrafik på en hjemmeside med 157% (Conversion XL) og i gennemsnit bruger folk 2,6 gange mere tid på sider med video end uden. (Wistia)
  • Ved at have en video på din landingsside kan det øge din konverteringsfrekvens med op til 80% (Unbounce).
  • Tilføjelse af video til dine e-mails kan øge klikfrekvenserne med 300% (Martech Advisor)
  • I 2022 vil online-videoer udgøre mere end 82% af al internetforbrug til forbrugere – 15 gange højere end i 2017. (Cisco)
  • Brugerne opfatter og forstår 95% af budskabet, når de ser det i en video, sammenlignet med 10%, når de læser det i tekst (Insivia).

  Tallene taler for sig selv. Video-indhold på hjemmesiden, YouTube eller de sociale medier gør det muligt at øge omsætningen og sprede budskab omkring din virksomhed.
  Video er altså det der performer bedst i online markedsføring og hvis video ikke allerede spiller en prominent rolle i din online marketing strategi, skal du se at komme igang!

  Dine muligheder med video

  Marketing-videoer kan tage mange former, såsom:

  • Præsentationsvideoer (af virksomheden)
  • Reklameannoncer
  • Produktvideoer (Evt. 360-videoer)
  • Tutorials
  • Kundetestemonials (Positive udtalelser)
  • Video-blogs (vlogs)
  • Webinars
  • Interviews
  • Live-streams
  • GIFs (Til bl.a. Emails & Sociale medier).

  Uanset hvilken video du ønsker at producere, er målet altid at bringe din vision til live, og det opnår vi bedst ved at have en tæt og åben dialog. Vi lytter til hvad du har gjort dig af tanker, og kommer med forslag til hvordan du bedst opnår dine mål, hvor vi trækker på vores erfaring, for at se hvad der virker bedst for netop dig.

  Vi stopper først når vi har nået et resultat som både du og vi er tilfredse med, og som vi ved vil skabe værdi.

  Hvordan skiller vi os ud fra de andre?

  Det jeg ofte ser, er at folk bruger super lang tid på at lave en mega fed video på f.eks. 4 min, og så kommer budskabet først kommer de sidste 10 sekunder – og det er problematisk hvis du ikke allerede har tænkt over hvilken kanal den skal benyttes på.

  F.eks. på Facebook har du kun 3 sekunder til at fange brugerens interesse.
  Forestil dig en madvideo. Du sidder aldrig først og ser hele tilberedningen – Du får altid i starten en teaser om, hvordan det endelige resultat kommer til at se ud.

  Men selvom man i dag har hurtige og nemme muligheder for at producere en video, f.eks. med ens smartphone, er det dog ikke lige så simpelt. Der er flere faktorer, som du altid skal tænke ind i din video; hvem er dit publikum, hvordan kommer dit budskab til udtryk, er længden rigtig i forhold til den kanal du skal bruge den på, og er der den rigtige CTA?

  En CTA (Call-to-action) i din video kan være permanent synligt eller blive vist på strategiske tider i hele videoen eller blive præsenteret i slutningen.
  Desuden bliver 85% af Facebook-videoer set uden lyd (Digiday). Derfor er undertekster også essentielt at huske at have med, hvis videoen skal vise på bl.a. Facebook.

  Så ét er at have en god video – Noget andet er at have den ‘perfekte video’, til de rigtige kanaler. Som ovenstående statistikker viser er de fleste brugere mere end glad for at blive markedsført med videoer. Men mange marketingfolk føler ikke, at de har tid, evne eller budget til at oprette det multimedieindhold, som deres publikum ønsker.

  Det er det, som jeg kan hjælpe dig med – og jeg sætter en stor ære i at fortælle lige præcis din historie! Jeg brænder for at omdanne din ide og historie til en video, hvor jeg hjælper med at visualisere dit produkt og udtrykke dit budskab, så du får mest ud af din markedsføring.

  Så kontakt mig lige hér, og lad os sammen skabe den perfekte video til dig og din virksomhed!

  Få hjælp af en specialist

  Vurdér dit fulde potentiale

  Gratis og uforpligtende

  Gratis Analyse