fbpx

Skab bedre resultater i din marketing
med video content

Lad os vise dig mulighederne, som du kan udnytte i din virksomhed, samt hvad andre skaber af resultater.

Bedre annoncering

Brug video til at få mere salg og bedre ROAS i din Facebook og Instagram annoncering.

Bedre placeringer på Google

Video på din hjemmeside forbedrer din SEO og giver dig højere placeringer.

Højere konverteringsrate

Video øger konverteringsraten med op til 86% på din hjemmeside.

Branding som folk husker

De bedste kunder er dem, som kommer igen af sig selv - uden du skal betale penge for annoncering.

Godt content er drivkraften i al marketing, der skal performe. Derfor sætter vi en kæmpe ære i at kunne skabe video, som vækster din virksomhed.

Videoeksempler

Få en content strategi til rekordresultater

Branding
Testimonial
Storytelling
Produktpræsentation

Video skaber salg

Vil du have pengene 1,48 eller 21 gange igen, når du annoncerer?

Her er 3 eksempler på, hvorfor du spilder rigtig meget annoncebudget og går glip af rigtig meget omsætning, hvis IKKE du bruger video i din annoncering:

Maksimer dit udbytte

Video er det eneste content, du kan bruge på alle kanaler

Hvis du kunne gøre én ting, som ville skabe markant bedre resultater for alle dine marketingaktiviteter, ville du så gøre det?

Brug video over alt …

Kom med behind the scenes ...

Mød ham, der kan lave din næste video

Vil du have bedre resultater i alle dine marketingaktiviteter?

– så investér i noget godt video-content.

Afspil video

Det siger andre

Om at samarbejde med os

Potentialevurdering

Ved du om du ambitiøst udnytter
de mest effektive muligheder,
og dit setup er det bedste af
dine konkurrenters?

Få svaret gratis – Vi analyserer det for dig.

Fortællinger der taler til kundens hjerne – og rammer hjertet på samme tid.

Hvis et billede siger mere tusinde ord, viser video over 1 million – selvom det kun er et par ord! Video består af tusinde billeder, der tilsammen skaber én fortælling, og er med til at danne en helt bestemt følelse og stemning hos tilskueren. Videoer kan inspirere, stimulere, udfordre, skabe en personlig relation og minde os om noget helt bestemt gennem storytelling.

Og netop historiefortælling er en vores allerældste kunstformer. Mennesker har altid fortalt historier til hinanden, og de huskes og genfortælles overalt. De er med til at skabe minder og kan påvirke den måde vi ser verdenen på. Videoer taler til hjernen og rammer hjertet – på samme tid.

Den moderne historiefortælling lever stadig gennem videoer. Video er en essentiel og fast del af mange virksomheders markedsføring i dag, og det er der en altoverskyggende grund til: Det virker! Hvis du ikke benytter video i din markedsføring, går du glip af et kæmpe potentiale, og det er nu, du skal i gang, hvis du ikke vil overhales af dine konkurrenter.

Mennesker bliver af natur stimuleret af visuelle elementer, og finder derfor videoer mere engagerende, mere mindeværdige og mere populære end nogen anden form for indhold derude. Video, som et middel til fortælling og reklame, er ikke længere en god mulighed – det er en nødvendighed. Hvis du vil øge konvertering og eksponering, er en video-marketingstrategi den eneste vej at gå.

Hvorfor skal video skal være fast del af din virksomheds markedsføring?

Video fortsætter med at være et af de mest effektive elementer i en digital marketingstrategi i 2019 – og med god grund. Selv Mark Zuckerberg mener, at video er en kritisk del af vores fremtid. Da flere sociale netværker følger Facebooks ledelse og prioriterer videoindhold, er vigtigheden af video-indhold på tværs af alle kanaler steget. Der er talrige eksempler på, at video kan øge salget samt genkendelse af din virksomheds brand. Desuden har video også stor betydning for andre ydelser, som blandt andet SEO!
 • Hvis du anvender video i din markedsføring, kan du potentielt øge købshensigten med 97% og brand-association med hele 139% (Mediapost).
 • Når forbrugerne skal lære om nye produkter eller tjenester, er video den klare vinder. Over 68% foretrækker en kort video frem for tekst (15%) (Hubspot).
 • En hjemmeside er 53 gange mere tilbøjelig til at blive vist på den første side af Google-resultater. Grunden? Inkluderingen af video forbedrer SEO, hvilket øger en virksomheds sted i placeringerne (Videoexplainers).
 • Video øger organisk søgetrafik på en hjemmeside med 157% (Conversion XL) og i gennemsnit bruger folk 2,6 gange mere tid på sider med video end uden. (Wistia)
 • Ved at have en video på din landingsside kan det øge din konverteringsfrekvens med op til 80% (Unbounce).
 • Tilføjelse af video til dine e-mails kan øge klikfrekvenserne med 300% (Martech Advisor)
 • I 2022 vil online-videoer udgøre mere end 82% af al internetforbrug til forbrugere – 15 gange højere end i 2017. (Cisco)
 • Brugerne opfatter og forstår 95% af budskabet, når de ser det i en video, sammenlignet med 10%, når de læser det i tekst (Insivia).
Tallene taler for sig selv. Video-indhold på hjemmesiden, YouTube eller de sociale medier gør det muligt at øge omsætningen og sprede budskab omkring din virksomhed. Video er altså det der performer bedst i online markedsføring og hvis video ikke allerede spiller en prominent rolle i din online marketing strategi, skal du se at komme igang!

Dine muligheder med video

Marketing-videoer kan tage mange former, såsom:
 • Præsentationsvideoer (af virksomheden)
 • Reklameannoncer
 • Produktvideoer (Evt. 360-videoer)
 • Tutorials
 • Kundetestemonials (Positive udtalelser)
 • Video-blogs (vlogs)
 • Webinars
 • Interviews
 • Live-streams
 • GIFs (Til bl.a. Emails & Sociale medier).
Uanset hvilken video du ønsker at producere, er målet altid at bringe din vision til live, og det opnår vi bedst ved at have en tæt og åben dialog. Vi lytter til hvad du har gjort dig af tanker, og kommer med forslag til hvordan du bedst opnår dine mål, hvor vi trækker på vores erfaring, for at se hvad der virker bedst for netop dig. Vi stopper først når vi har nået et resultat som både du og vi er tilfredse med, og som vi ved vil skabe værdi.

Hvordan skiller vi os ud fra de andre?

Det jeg ofte ser, er at folk bruger super lang tid på at lave en mega fed video på f.eks. 4 min, og så kommer budskabet først kommer de sidste 10 sekunder – og det er problematisk hvis du ikke allerede har tænkt over hvilken kanal den skal benyttes på.

F.eks. på Facebook har du kun 3 sekunder til at fange brugerens interesse.
Forestil dig en madvideo. Du sidder aldrig først og ser hele tilberedningen – Du får altid i starten en teaser om, hvordan det endelige resultat kommer til at se ud.

Men selvom man i dag har hurtige og nemme muligheder for at producere en video, f.eks. med ens smartphone, er det dog ikke lige så simpelt. Der er flere faktorer, som du altid skal tænke ind i din video; hvem er dit publikum, hvordan kommer dit budskab til udtryk, er længden rigtig i forhold til den kanal du skal bruge den på, og er der den rigtige CTA?

En CTA (Call-to-action) i din video kan være permanent synligt eller blive vist på strategiske tider i hele videoen eller blive præsenteret i slutningen.
Desuden bliver 85% af Facebook-videoer set uden lyd (Digiday). Derfor er undertekster også essentielt at huske at have med, hvis videoen skal vise på bl.a. Facebook.

Så ét er at have en god video – Noget andet er at have den ‘perfekte video’, til de rigtige kanaler. Som ovenstående statistikker viser er de fleste brugere mere end glad for at blive markedsført med videoer. Men mange marketingfolk føler ikke, at de har tid, evne eller budget til at oprette det multimedieindhold, som deres publikum ønsker.

Det er det, som jeg kan hjælpe dig med – og jeg sætter en stor ære i at fortælle lige præcis din historie! Jeg brænder for at omdanne din ide og historie til en video, hvor jeg hjælper med at visualisere dit produkt og udtrykke dit budskab, så du får mest ud af din markedsføring.

Så kontakt mig lige hér, og lad os sammen skabe den perfekte video til dig og din virksomhed!