fbpx

Vi bringer dine visioner til live med video!

Vi lytter til dine ønsker og behov. Baseret på vores erfaring kommer vi med løsningen på, hvordan du opnår dine mål.

Vi står for alle dele af processen

Idéudvikling og rådgivning

Vi leverer et udkast til manuskriptet/testimonial-spørgsmålene ud fra dine ønsker og behov.

Optagelser

I modtager en optageplan, så vi alle er i sync på optagedagen.

Redigering

Klipning, Undertekster, Colorgrading, Lydredigering & Design, Musik (brug af Copyright).

Fuld rettighed til materialet

Vi leverer en endelig version af videoerne, som du ejer rettighederne til.

Få inspiration til dine videoer

Brand-videoer

Brand-videoer skal skabe en følelse, der repræsenterer jeres virksomheds brandmission og værdier. Videoen har til formål at opbygge en stemning, der gør det interessant for seeren at engagere sig i jeres virksomheds univers. Brand-videoer kan både være evergreen content eller udvalgte videoer til bestemte kampagner.

Præsentationsvideoer

Præsentation-videoer informerer om jeres virksomhed og hvordan I skiller jer ud. Det er en fremragende måde at opbygge en personlig relation til målgruppen på og er ideel til at besvare de spørgsmål, som den mulige kunde kan sidde med. Oftest formidles informationen af en repræsentant fra virksomheden, kombineret med klip af jeres fysiske butikker, produktudvalg, hjemmeside m.m.

Produktvideoer

Produkt-videoer koncentrerer sig udelukkende om at vise jeres produkter frem, så de ser lækre og indbydende ud for målgruppen. Videoerne kan både gå i dybden med enkelte produkter og/eller vise jeres sortiment frem. Produktvideoer er fremragende til at understøtte, hvorfor netop jeres produkter er unikke.

Testimonalvideoer

Testimonial-videoer er kundeudtalelser fra tidligere eller nuværende kunder, der fortæller om deres positive oplevelser med jeres virksomhed og de ydelser/produkter, I tilbyder.

Når de medvirkende fortæller om, hvor stor en forskel I har gjort for dem, er det med til at inspirere og motivere nye kunder til at benytte lige netop jer. Disse videoer er essentielle, hvis I ønsker at opbygge brand-tillid og tryghed.

Kampagnevideoer

Kampagnevideoer er en oplagt mulighed for at gå i dybden med ét bestemt aspekt af jeres virksomhed/brand. Dette kan være videoer der uddanner jeres målgruppe indenfor et relevant felt (Gode råd, trends osv.), omhandle bestemte arrangementer eller person-profiler af jeres ansatte. Disse videoer er gode, hvis I vil styrke forholdet til jeres eksisterende kunder og gøre dem endnu mere investerede i jeres brand/virksomhed.

Kom med behind the scenes ...

Annemette Voss udtaler sig om at arbejde med video-teamet

“… de har været forstående og givet mig plads til at kunne være mig selv …”

Afspil video

Maksimer dit udbytte

Få video du kan bruge på alle kanaler og i alle formater.

Hvis du kunne gøre én ting, som ville skabe markant bedre resultater for alle dine marketingaktiviteter, ville du så gøre det?

Brug video over alt …

Potentialevurdering

Ved du om du ambitiøst udnytter
de mest effektive muligheder,
og dit setup er det bedste af
dine konkurrenters?

Få svaret gratis – Vi analyserer det for dig.