fbpx

Vil du til Sverige? Start din vækstrejse over grænsen i dag!

Vi har mange års erfaring med digital marketing i Sverige. Lad os hjælpe dig med at åbne døren til det svenske marked. Start din svenske vækstrejse i dag!

SEO i Sverige

Vi optimerer din hjemmeside både indholdsmæssigt og teknisk, så den opnår høje rangeringer på Google i Sverige. Derudover giver vi din hjemmeside en varieret og stærk linkprofil, som yderligere vil tiltrække nye og flere besøgende organisk på det svenske marked.

Google Ads i Sverige

Med Gogle Ads kan I hurtigt få trafik til jeres svenske hjemmeside. Vi laver opsætningen baseret på en markeds- og søgeordsanalysen, så I kan komme i gang hurtigst muligt.

Content på Svensk

Vores specialister er fra Sverige, og vi hjælper dig med at lave relevant content målrettet det svenske marked – det gælder både skriftlig og visuel formidling. Således kan du nå ud med lige præcis dit budskab til svenske kunder.

Linkbuilding

Med linkbuilding kan vi skabe troværdighed og kvalitet i din linkprofil og give dig topplaceringer på søgeord, som har en høj search volumen.

Få din egen svenske specialist

Hos Adtimize har vi svenske specialister, som ved hvordan jeres virksomhed kan få succes på det svenske marked. 

Vi er passionerede, og har fingeren på pulsen, når det kommer til det svenske marked.

Få nemt adgang til en dobbelt så stor målgruppe

Oversæt din eksisterende hjemmeside

Vi oversætter din eksisterende hjemmeside fra dansk til svensk hurtigt og effektivt. Vi laver desuden en grundig konkurrent- og søgeordsanalyse – bl.a. så din hjemmeside kan blive fundet på de rigtige søgeord. 

På denne måde kan du:

Et bureau, der giver dig resultater

Er svenskere mere interesserede i dit produkt?

Det kan være, at der er en større interesse for jeres produkter eller services i Sverige. Vi ser, at nogle industrier simpelthen får bedre resultater i Sverige end i Danmark. 

Succeshistorie

Kom hurtigt i gang – oversæt det du ved virker

Den kan være nemt at kopiere dit brand og bruge det i Sverige. Oversæt f.eks. jeres mest succesfulde annoncer til svensk og se, om I får gode resultater. På den måde kan I få en idé om potentialet på det svenske marked og lære jeres nye målgruppe. 

Oversæt hurtigt og nemt:

Succeshistorie

Fra 0 til +17.000 månedlige besøgende på 1 år

Vi vil gerne hjælpe dig helt fra starten af processen – men også hvis du allerede er i gang og mangler et boost. Vores kunder får gode resultater, og kan måle flere tusinde nye månedlige besøgende allerede det første år. 

Succeshistorie

Markedsføring med forståelse for din målgruppe

AGX Nordic har været én af vores længstsiddende kunder på det svenske marked. Med blot 20% mere organisk trafik i Sverige sammenlignet med Danmark har AGX Nordic oplevet en 2866% stigning i organisk omsætning. Med vores hjælp har de gået fra en 84. placering til placering 1 på et søgeord med 6.300 månedlige søgninger. Dette har vi opnået gennem: 

2866%

Mere Organiske Omsætning

Dit bureau til resultater

Vores Succeshistorier

Potentialevurdering

Ved du om du ambitiøst udnytter
de mest effektive muligheder,
og dit setup er det bedste af
dine konkurrenters?

Få svaret gratis – Vi analyserer det for dig.

Det siger andre

Om at samarbejde med os