fbpx

Læs hvordan DanLåse fik over 10.000 flere besøgende vha. en dedikeret SEO-strategi

Danlaase-Logo

SUCCESHISTORIE

Vi er begejstrede over at dele succesen med DanLåse, hvor vores SEO-indsats har skabt bemærkelsesværdige resultater! Læs med her og få indsigt i hvordan det kunne lade sig gøre.

mere trafik
0 %
flere besøgende
0

VIRKSOMHEDEN

DanLåse er en autoriseret låsesmed og autolåsesmed, som har lang erfaring med at udføre alt fra oplukning, udskiftning af lås til mere avancerede låsesystemer. 

MÅLET

Vores fælles mål for arbejdet med SEO, har været at skabe mere relevant trafik til hjemmesiden, hvor den positive udvikling, skulle komme fra bestemte geografiske områder.

RESULTATER

Der har været en god udvikling i antallet af nye brugere, hvor der i perioden har været en positiv udvikling på ca. 75%. 

Resultatet er tilfredsstillende i vores øjne, specielt når man kigger videre i sessioner med engagement, som viser, at der bliver foretaget flere handlinger på siden, der er højere konverteringsrate og flere unikke sidevisninger. Sessioner med engagement er steget med 99% i 2023 sammenlignet med 2022. 

ORGANIC SEARCH (SEO)

Der har været 60% flere nye besøg, som kommer direkte fra søgemaskinen, hvor tallene er gået fra 15.688 i 2022 besøgende til 26.433 i 2023. Her har der været en fordobling i sessioner med engagement, hvor der i 2023 blev foretaget 99% flere. 

DIRECT SEARCH 

Der har været en stigning på 134% i direkte søgninger til Danlåse, hvilket kan tilskrives en kombination af flere faktorer. Det kan antages, at dette skyldes enten tilbagevendende kunder eller personer, der tidligere har søgt information via organiske søgeresultater og efterfølgende er vendt tilbage.
 

RESULTATER PÅ ENKELTE LANDINGSSIDER

Bedste landingssider 

De sider, som har haft den største positive udvikling, er hhv. /udskiftning-af-laase og /omkodning, hvor der har været mellem 550-575% flere besøgende i 2023. 

Lokal SEO 

Strategien med at arbejde efter lokal SEO har vist sig at betale sig, eftersom der har været en markant stigning i antallet af besøgende på de nye sider. Vi tager den positive udvikling til os, men der er stadig plads til forbedringer, da vi på nuværende tidspunkt kun opnår en tolvtedel af den potentielle trafik. Derfor anbefales det at fortsætte med linkbuilding og samtidig udvide hjemmesidens indhold ved strategisk at arbejde med Topic Clusters.

 

Hvordan gjorde vi i grove træk?

  • Implementerede en målrettet linkbuilding strategi.


  • Oprettede Topic Clusters, så vi kontinuerligt udbygger deres netværk af information og gør dem mere troværdige indenfor emnerne relateret til Danlåse.


  • Opdaterede deres nuværende indhold, så søgemaskinen kan se, at indholdet ikke er “stillestående”, men hele tiden matcher den nyeste information/opdateringer i branchen.