fbpx

Skal du have ny hjemmeside eller forbedret dit layout?

Lad os hjælpe dig med at få en hjemmeside, som skaber rekord i resultaterne af din marketing.

Ny hjemmeside

En A-Z løsning, der hjælper dig til at få kunder.

Optimering af layout

Hjælp til optimering af din visuelle identitet, højere konverteringsrate og ad-hoc opgaver.

Opgradering og flytning af hjemmeside

Vi sikrer dit SEO fundament, så du ikke mister Google placeringer.

Et setup klar til marketing

Undgå at sidde tilbage med en hjemmeside uden besøgende.

Din egen webafdeling

Vi hjælper dig med at få det bedste fundament for din webshop eller din servicevirksomhed.

Det gør vi gennem analyse, sparring og præsentation af vores erfaringer og idéer.  Sammen finder vi en løsning, der passer til dig og dit prisniveau.

Derfor bør du vælge ...

En hjemmeside fra et marketingbureau

Din hjemmeside skal være meget mere end et flot layout. 

Vi har analyseret flere tusinde sider og eksekverer til daglig marketingstrategien for hundredvis af virksomheder.

Derfor ved vi, hvordan en hjemmeside indenfor din branche skal se ud for at sikre:

Dit bureau til resultater

Vores Succeshistorier

Vi arbejder i verdens mest populære systemer

42% af alle hjemmesider bruger WordPress, og over 1.7 mio. webshops bruger Shopify. Derfor får du et solidt fundament, der altid kan videreudvikles og forbedres, når du vælger at bygge din hjemmeside og webshop i disse programmer.

Vi er ligeledes eksperter i grafisk design og kan skabe en hjemmeside, der tydeligt fremhæver din visuelle brand identitet.

Det siger andre

Om at samarbejde med os

Potentialevurdering

Ved du om du ambitiøst udnytter
de mest effektive muligheder,
og dit setup er det bedste af
dine konkurrenters?

Få svaret gratis – Vi analyserer det for dig.

Hvad er webdesign?

Webdesign er et meget bredt område, der dækker både logo design, hjemmeside design, infographic og meget mere. Og det handler ikke kun om det der foregår online. Ting som bannere, standere og plakater er i den grad også grafisk design.

I bund og grund omhandler grafisk design alt der vises frem, helt ned til vandmærket på dit brevpapir. Kort sagt så er det alt hvad folk ser når de har med dit firma at gøre, dette bliver også kaldt for din Visual Identity.
Noget af det vigtigste når man skal brande sit firma er, at man virker professionel og troværdig. Hvis ikke du skaber tillid, så kan du skabe mistillid.

Hvis dit design og din måde at fremstå på sidder lige i skabet, virker alt andet også til at følge med, og før du overhovedet har sagt noget, vil folk have en følelse af, at de kan stole på dig, og du har styr på hvad du taler om.

Og har du formået at fremstå på den rigtige måde, er det meget nemmere at overbevise folk om at de skal vælge dig, frem for dine konkurrenter.

På samme måde hvis du ikke har styr på dit design, kan alt det være meget svære at opnå. Hvis dit design ikke ser professionelt ud, eller hvis du bryder dit eget design, kan det virke forvirrende og skræmme potentielle kunder væk, da de måske bliver i tvivl om hvorvidt dit firma er seriøst, eller om der er bedre muligheder.

Du kender det måske fra dig selv? Når du er kommet ind på en hjemmeside du ikke føler dig helt tryg med, så hopper du ud igen – enten med det samme, eller måske først når du kommer til checkouten, og ikke føler dig tryg ved at give hjemmesiden dine kortoplysninger. Den reaktion, skyldes ofte mangel på designe af hjemmesiden, som gør at siden ikke fremstår troværdigt.

Det er her vi kommer ind i billedet. Vi bruger vores store erfaring, indenfor alle områder af online markedsføring, og giver dig det bedste fundament, for at alle besøgende føler sig velkommen og trygge, så de hurtigt kan konvertere og blive til glade kunder.

Når du laver et design for din virksomhed, er det en god ide at være gennemgående, og bruge det på alt hvad der forbindes med din virksomhed, så alt dit design følger den samme stil. Det skaber en rød tråd og gør det nemmere at se sammenhængen i virksomhed, plus at hver gang folk ser noget fra din virksomhed, bliver de mindet om dig og på den måde holder du dig hele tiden top of mind.

Hvorfor er website design vigtigt?

Der er lavet talrige undersøgelser der viser, at vi når vi møder en ny person danner vi os et førstehåndsindtryk af personen inden for ganske få sekunder.

På samme måde vil folk der besøger din hjemmeside, eller på anden måde interagerer med din virksomhed, få et indtryk af dig på ganske kort tid. Det kan være utroligt svært at ændre et førstehåndsindtryk, hvis kunderne har fået et indtryk af dig.

Derfor er det vigtigt at fremstå imødekommende og professionel fra starten.

Du kan have den perfekte information, der vil besvare alle spørgsmål stående på din hjemmeside eller information om et helt fantastisk produkt, som alle har brug for, men hvis førstehåndsindtrykket ikke er imødekommende og skaber trust, bliver folk skræmt væk før de overhovedet når at læse din tekst, eller ser dit produkt.

Det er på samme måde når du fremlægge noget taler på din virksomheds vegne. Så vil du gerne fremstå troværdig og professionel. Du tager passende arbejdstøj på der blender ind i din branche, og opfører dig imødekommende og professionelt. Det gør du fordi, at hvis ikke du er venlig og imødekommende, så gider folk slet ikke høre på hvad du har at sige, og det er præcis det samme når du skal kommunikere gennem en hjemmeside, eller anden digital måde.

Måden du siger ting er tit lige så vigtig, hvis ikke mere vigtig, end hvad du faktisk siger. Det handler om at skabe trust, opbygge relationer, og få folk til at føle at de kender dig, og kan stole på dig. Husk altid, at hvis ikke du skaber tillid, skaber du mistillid.

Hvordan skiller vi os ud fra de andre?

For os er det vigtigt at vores kunder skal vide hvad de får, så derfor gør vi meget ud af at være gennemsigtige og fortælle alt hvad vi laver, hvorfor vi gør tingene som vi gør, og hvilke resultater vi forventer det vil give.

Du vil løbende blive holdt opdateret om hvor vi er i processen, og i samarbejde med dig finder vi hele tiden ud af hvad det næste skridt er på vejen mod dit mål. Når vi rammer målet stopper vi ikke op og tænker at nu er vi færdige. Tværtimod ser vi videre mod næste mål, og hvordan vi kommer dertil.

Vi har eksperter inden for alle afdelinger af online markedsføring, og vi arbejder alle tæt sammen. Dette samarbejde gør at vi kan se opgaven fra flere vinkler, og at vi har hele billedet med i alt hvad vi laver.

Et egentligt design firma ville selvfølgelig kunne levere et flot grafisk design, men de har ikke nødvendigvis forretningsdelen med i tankerne. Tanken om at de besøgende også skal kunne spores, SEO optimeres, og alt hvad man ellers har brug for. På samme måde vil et programmerings firma kunne lave en hjemmeside, hvor alle funktionerne fungere 100% optimalt, men hvor de ikke har tænkt på designdelen, og sikret at brugerne faktisk kan forstå det, og finde hvad de leder efter.

Hos Adtimize kommer vi uden om de problemer på grund af vores eksperter på mange forskellige områder. Og vi står klar til at gøre brug af alt vores viden til at give dig det bedste fundament til at opnå de bedste resultater.

Hvordan forløber et samarbejde med Adtimize?

Vi starter altid med en samtale hvor vi gennemgår din vision. Vi lytter til hvad du har gjort dig af tanker, og kommer med forslag til hvordan du bedst opnår dine mål.

Under hele forløbet vil der være masser af sparring, hvor vi trækker på vores erfaring, for at se hvad der virker bedst for netop dig.

Vi taler løbende sammen flere gange i processen, så vi sikrer at vi ikke arbejder os væk fra din originale ide. Vi stopper først når vi har nået et resultat som både du og vi er tilfredse med, og som vi ved vil skabe værdi.

Målet er at bringe din vision til live, både i design og resultater, og det opnår vi bedst ved at have en tæt og åben dialog.

Start allerede i dag

Vi sætter altid en stor ære i at gøre en forskel, og i at hjælpe vores samarbejdspartner helt til dørs, samtidig med at de har en klar forståelse for hvad der bliver lavet igennem hele forløbet. Vi har eksperter indenfor alle områder af online markedsføring, og arbejder tæt sammen på tværs af afdelingerne, så vi sikrer at du altid opnår det bedste resultat.

Så kontakt Adtimize allerede i dag, og lad os sammen se hvordan vi bedst kan hjælpe netop dig.

DET GRAFISKE UNIVERS

Visual identity

Som nævnt tidligere dækker Visual Identity over rigtig mange ting, men fælles for dem alle er at de har indflydelse på hvordan du bliver set af dine kunder, og hvordan det påvirker forholdet til dine kunder.

Hvis du allerede har en eksisterende virksomhed, med et eksisterende design, giver du allerede et indtryk af virksomheden og du kan spørge dig selv om det er det rigtige udtryk ?

Har du allerede et design, er det sjældent nødvendigt at bygge en helt ny Visual Identity op. Tit kan man tage udgangspunkt i det eksisterende design, og tilpasse det indtil det giver den ønskede effekt. Det første vi vil gøre i et samarbejde er at se på hvad der kan genbruges og bygges videre på. Det gør også at vi undgår for meget forvirring med eksisterende kunder, når designet bliver skiftet.

Hvad enten du starter fra scratch og skal have bygget en Visual identity op fra bunden, eller om du har en eksisterende virksom, som godt kunne bruge en opdatering, så kan vi hjælpe dig med at lave et flot og stilrent design, minded til at ramme netop din målgruppe.

Logo design

Et billede siger mere end 1.000 ord, og et logo er det billede som folk forbinder med din virksomhed. Derfor er det utrolig vigtigt at have et logo der ser flot og professionelt ud.

Et logo design kan hurtigt blive en meget personlig opgave, og selvom det selvfølgelig er vigtigt at du selv synes det ser godt ud, glemmer folk nogle gange at det vigtigste er om din målgruppe kan lide det, da det jo er dem du gerne vil påvirke. Det er ikke altid man selv er en del af ens virksomheds målgruppe.

Vi har flere års erfaring med logo design, og er klar til at hjælpe dig med at finde en løsning der opfylder alle dine krav, så du får et logo du kan være stolt af, og som samtidig fanger opmærksomheden for din målgruppe.

Kunsten med logo design er at gøre det så simpelt og enkelt som muligt, men stadig lave et logo der fanger stilen og udtrykket for firmaet. Det skal kort giver folk en ide om hvad firmaet laver, samtidig med at det fanger øjet og skaber interesse.

Alt det kan godt virke som en umulig opgave, men ved at have et tæt samarbejde finder vi frem til hvad der får netop din virksomhed til at skille sig ud, og får det inkorporeret i dit logo.

Infographic

Har du et budskab du gerne vil have ud til folk? Eller måske en process eller produkt du vil forklare hvordan fungere, og hvad folk får ud af at bruge det? Så er infographic en oplagt måde til at formidle den information, på en måde der er let at forstå og samtidig fastholder interessen, så folk får det hele med.

Hvad er en infographic? Infographic er en måde at formidle dit budskab ved hjælp af en kombination af billeder og tekst.

I stedet for at have en lang manual, der fortæller hvordan dine produkter bliver lavet – men som der alligevel ikke er mange der ser – kan du ved hjælp af billeder og en smule tekst vise hele rejsen for dit produkt fra produktion til i hånden på dine kunder.

For at kunne lave en infographic, der fortæller netop dit budskab er vi selvfølgelig nødt til at forstå dit budskab.

Vi indgår et tæt samarbejde og du er med hele vejen, så vi er sikre på dit budskab kommer ud præcis som det er meningen.

Hjemmeside design

Verden bliver mere og mere online, og det er faktisk efterhånden vigtigere at have en hjemmeside end en fysisk butik. Du kender det nok selv, hvis man f.eks. skal bruge en ny stol vil de fleste i dag søge online og få en ide om hvilken stol de skal have, før de går ud i butikken, hvis ikke de helt undgår den fysiske butik ved også at købe online.

Det gode ved en hjemmeside er også at du kan fremstå lige så professionel som de helt store mærker, uden at du behøver have en stor butik midt på strøget. Online er der ikke begrænset antal af de gode pladser, så her er det kun hjemmesiden i sig selv der er afgørende, og har du en flot og professionel hjemmeside bliver det dig folk vælger at handle med.

Det er her vi kan hjælpe dig.

Vi hjælper dig med at få lavet en hjemmeside der er flot og som du kan være stolt af. Da vi har eksperter inden for alle områder af online markedsføring, sikrer vi, at din hjemmeside ikke bare ser godt ud, men også performer godt, og får så mange konverteringer som muligt.

Banner design

Hvad enten du skal afholde et event, eller om du bare vil have dit budskab ud til flere folk, så er bannere en ideel løsning. Bannere kan have mange former og størrelser – fra de små der lige kan hænge over døren og helt op til de store bannere der dækker husgavle eller facader – og lige meget hvad størrelsen på dit banner er, gælder mange af de samme regler for at få dit budskab ud, da det jo i bund og grund er det samme man prøver at opnå.

Bannere er gode til at skabe en wow faktor og kan fange opmærksomheden fra folk, og på den måde hjælpe med at trække flere potentielle kunder til.

Katalog Design

Hvis du har en webshop kan et katalog være en fantastisk måde at vise dine produkter frem på en lækker måde med nogle flotte billeder. Mange butikker anvender kataloger specielt til højtider som Julen eller Blackfriday, da man erfaringsmæssigt ved at kunder netop der er på udkig efter gode varer. I den sammenhæng virker kataloger rigtig godt da de giver kunder en mulighed for at se mange forskellige varer på en gang.

Mange kan også godt lide den mere eksklusive følelse af at sidde med et fysisk katalog, i stedet for at søge på f.eks. Google. Alligevel kan et katalog sagtens være online, og vil fungere på samme måde som et fysisk katalog, hvor folk kan bladre rundt og se mange forskellige produkter. Det store formål er at samle varerne og præsentere dem på en god måde, og gøre det så nemt som muligt at se vareudvalget igennem.

Flyer design

Generelt er folk klar til at foretage et køb, når alle deres spørgsmål er blevet besvaret. Men nogle gange kan det være svært at nå at besvare alle kundens spørgsmål.

Hvis du f.eks. afholder et event, eller på anden måde har mange folk samlet, kan det være svært at finde tid til at nå rundt til alle personer. Her kan en flyer være en god løsning. Du skriver lidt om din virksomhed, og besvarer nogle af de mest stillede spørgsmål, og kan evt. slutte af med noget spændende der skaber interesse og sikrer at folk kontakter dig igen.

På den måde bruger du ikke ressourcer på at besvare alle spørgsmål, plus at folk har nu alt din kontaktinformation samlet, så de nemt kan vende tilbage til dig når deres spørgsmål er blevet besvaret.