Skal du have ny hjemmeside eller forbedret dit layout?

Lad os hjælpe dig med at få en hjemmeside, som skaber rekord i resultaterne af din marketing.

Jonas1_01

Vi hjælper dig med at få det bedste fundament for din webshop eller din servicevirksomhed.

Det gør vi gennem analyse, sparring og præsentation af vores erfaringer og idéer.  Sammen finder vi en løsning, der passer til dig og dit prisniveau.

Derfor bør du vælge ...

En hjemmeside fra et marketingbureau

Din hjemmeside skal være meget mere end et flot layout. 

Vi har analyseret flere tusinde sider og eksekverer til daglig marketingstrategien for hundredvis af virksomheder.

Derfor ved vi, hvordan en hjemmeside indenfor din branche skal se ud for at sikre:

Dit bureau til resultater

Vores Succeshistorier

Sådan fik DEKRA.DK 66.000 ekstra besøgende

En blog med topplaceringer på Google.

Vitacreme.dk's skalering på Facebook

Et skalerings setup uden at gå på kompromis med ROAS.

SEPHORA.DK's succes på Google Ads i Danmark

En skalerbar Google Ads strategi.

Danguitars SEO success i Sverige og Norge

Fra placering 63 til 2 på “Saxofon”

Sådan øgede Hipstory.dk sin ROAS med 97%

Rekordresultater med SoMe Ads.

Sådan har Vitacreme.dk en E-mail ROI på +30 hver mdr

En top-tunet E-mail strategi.

Sådan fik SEPHORA.DK topplaceringer på Google

SEO strategi til nr. 1 på “Makeup”.

Sådan fik AGX Nordic succes med SEO i Sverige

En SEO strategi til topplaceringer.

LogoConnections-Hjemmeside_01

Vi arbejder i verdens mest populære systemer

42% af alle hjemmesider bruger WordPress, og over 1.7 mio. webshops bruger Shopify. Derfor får du et solidt fundament, der altid kan videreudvikles og forbedres, når du vælger at bygge din hjemmeside og webshop i disse programmer.

Vi er ligeledes eksperter i grafisk design og kan skabe en hjemmeside, der tydeligt fremhæver din visuelle brand identitet.

Det siger andre

Om at samarbejde med os

Jeg er meget positivt overrasket, og det har overgået mine egne forhåbninger flere gange.

Johnny Kjær
Drinksshoppen
UdtalelseBillede1_01

Jeg roser sjældent bureauer, men må sige at Adtimize forstår at samarbejde med mig.

Mikkel Elgstrøm
Norliving
UdtalelseBillede2_01

Vi får nu både større volumen af ordre ind, og vi betaler en lavere pris for at få dem ind.

Anders Marcuslund
Duf Rejser
UdtalelseBillede3_01

Man kan virkelig mærke at de brænder for deres arbejde.

Martin Arrild
Klassiq
UdtalelseBillede4_01

Jeg kan ærligt sige at man ikke kan finde en gruppe mere dedikerede og kompetente folk.

Emilie
Flow Copenhagen
UdtalelseBillede6_01

Med den ROI jeg har fået med deres hjælp, er det en “nobrainer” at starte et samarbejde med Adtimize

Jesper Bergstrøm
Coach & Foredragsholder
UdtalelseBillede5_01

Super professionelt bureau. De får mine varmeste anbefalinger.

Anna Katrine
Tandlægerne Søborg
UdtalelseBillede7_01

Potentialevurdering

Ved du om du ambitiøst udnytter
de mest effektive muligheder,
og dit setup er det bedste af
dine konkurrenters?

Få svaret gratis – Vi analyserer det for dig.

Jonas2_01

Hvad er webdesign?

Webdesign er et meget bredt område, der dækker både logo design, hjemmeside design, infographic og meget mere. Og det handler ikke kun om det der foregår online. Ting som bannere, standere og plakater er i den grad også grafisk design.

I bund og grund omhandler grafisk design alt der vises frem, helt ned til vandmærket på dit brevpapir. Kort sagt så er det alt hvad folk ser når de har med dit firma at gøre, dette bliver også kaldt for din Visual Identity.
Noget af det vigtigste når man skal brande sit firma er, at man virker professionel og troværdig. Hvis ikke du skaber tillid, så kan du skabe mistillid.

Hvis dit design og din måde at fremstå på sidder lige i skabet, virker alt andet også til at følge med, og før du overhovedet har sagt noget, vil folk have en følelse af, at de kan stole på dig, og du har styr på hvad du taler om.

Og har du formået at fremstå på den rigtige måde, er det meget nemmere at overbevise folk om at de skal vælge dig, frem for dine konkurrenter.

På samme måde hvis du ikke har styr på dit design, kan alt det være meget svære at opnå. Hvis dit design ikke ser professionelt ud, eller hvis du bryder dit eget design, kan det virke forvirrende og skræmme potentielle kunder væk, da de måske bliver i tvivl om hvorvidt dit firma er seriøst, eller om der er bedre muligheder.

Du kender det måske fra dig selv? Når du er kommet ind på en hjemmeside du ikke føler dig helt tryg med, så hopper du ud igen – enten med det samme, eller måske først når du kommer til checkouten, og ikke føler dig tryg ved at give hjemmesiden dine kortoplysninger. Den reaktion, skyldes ofte mangel på designe af hjemmesiden, som gør at siden ikke fremstår troværdigt.

Det er her vi kommer ind i billedet. Vi bruger vores store erfaring, indenfor alle områder af online markedsføring, og giver dig det bedste fundament, for at alle besøgende føler sig velkommen og trygge, så de hurtigt kan konvertere og blive til glade kunder.

Når du laver et design for din virksomhed, er det en god ide at være gennemgående, og bruge det på alt hvad der forbindes med din virksomhed, så alt dit design følger den samme stil. Det skaber en rød tråd og gør det nemmere at se sammenhængen i virksomhed, plus at hver gang folk ser noget fra din virksomhed, bliver de mindet om dig og på den måde holder du dig hele tiden top of mind.

Hvorfor er website design vigtigt?

Der er lavet talrige undersøgelser der viser, at vi når vi møder en ny person danner vi os et førstehåndsindtryk af personen inden for ganske få sekunder.

På samme måde vil folk der besøger din hjemmeside, eller på anden måde interagerer med din virksomhed, få et indtryk af dig på ganske kort tid. Det kan være utroligt svært at ændre et førstehåndsindtryk, hvis kunderne har fået et indtryk af dig.

Derfor er det vigtigt at fremstå imødekommende og professionel fra starten.

Du kan have den perfekte information, der vil besvare alle spørgsmål stående på din hjemmeside eller information om et helt fantastisk produkt, som alle har brug for, men hvis førstehåndsindtrykket ikke er imødekommende og skaber trust, bliver folk skræmt væk før de overhovedet når at læse din tekst, eller ser dit produkt.

Det er på samme måde når du fremlægge noget taler på din virksomheds vegne. Så vil du gerne fremstå troværdig og professionel. Du tager passende arbejdstøj på der blender ind i din branche, og opfører dig imødekommende og professionelt. Det gør du fordi, at hvis ikke du er venlig og imødekommende, så gider folk slet ikke høre på hvad du har at sige, og det er præcis det samme når du skal kommunikere gennem en hjemmeside, eller anden digital måde.

Måden du siger ting er tit lige så vigtig, hvis ikke mere vigtig, end hvad du faktisk siger. Det handler om at skabe trust, opbygge relationer, og få folk til at føle at de kender dig, og kan stole på dig. Husk altid, at hvis ikke du skaber tillid, skaber du mistillid.

Hvordan skiller vi os ud fra de andre?

For os er det vigtigt at vores kunder skal vide hvad de får, så derfor gør vi meget ud af at være gennemsigtige og fortælle alt hvad vi laver, hvorfor vi gør tingene som vi gør, og hvilke resultater vi forventer det vil give.

Du vil løbende blive holdt opdateret om hvor vi er i processen, og i samarbejde med dig finder vi hele tiden ud af hvad det næste skridt er på vejen mod dit mål. Når vi rammer målet stopper vi ikke op og tænker at nu er vi færdige. Tværtimod ser vi videre mod næste mål, og hvordan vi kommer dertil.

Vi har eksperter inden for alle afdelinger af online markedsføring, og vi arbejder alle tæt sammen. Dette samarbejde gør at vi kan se opgaven fra flere vinkler, og at vi har hele billedet med i alt hvad vi laver.

Et egentligt design firma ville selvfølgelig kunne levere et flot grafisk design, men de har ikke nødvendigvis forretningsdelen med i tankerne. Tanken om at de besøgende også skal kunne spores, SEO optimeres, og alt hvad man ellers har brug for. På samme måde vil et programmerings firma kunne lave en hjemmeside, hvor alle funktionerne fungere 100% optimalt, men hvor de ikke har tænkt på designdelen, og sikret at brugerne faktisk kan forstå det, og finde hvad de leder efter.

Hos Adtimize kommer vi uden om de problemer på grund af vores eksperter på mange forskellige områder. Og vi står klar til at gøre brug af alt vores viden til at give dig det bedste fundament til at opnå de bedste resultater.

Hvordan forløber et samarbejde med Adtimize?

Vi starter altid med en samtale hvor vi gennemgår din vision. Vi lytter til hvad du har gjort dig af tanker, og kommer med forslag til hvordan du bedst opnår dine mål.

Under hele forløbet vil der være masser af sparring, hvor vi trækker på vores erfaring, for at se hvad der virker bedst for netop dig.

Vi taler løbende sammen flere gange i processen, så vi sikrer at vi ikke arbejder os væk fra din originale ide. Vi stopper først når vi har nået et resultat som både du og vi er tilfredse med, og som vi ved vil skabe værdi.

Målet er at bringe din vision til live, både i design og resultater, og det opnår vi bedst ved at have en tæt og åben dialog.

Start allerede i dag

Vi sætter altid en stor ære i at gøre en forskel, og i at hjælpe vores samarbejdspartner helt til dørs, samtidig med at de har en klar forståelse for hvad der bliver lavet igennem hele forløbet. Vi har eksperter indenfor alle områder af online markedsføring, og arbejder tæt sammen på tværs af afdelingerne, så vi sikrer at du altid opnår det bedste resultat.

Så kontakt Adtimize allerede i dag, og lad os sammen se hvordan vi bedst kan hjælpe netop dig.

DET GRAFISKE UNIVERS

Visual identity

Som nævnt tidligere dækker Visual Identity over rigtig mange ting, men fælles for dem alle er at de har indflydelse på hvordan du bliver set af dine kunder, og hvordan det påvirker forholdet til dine kunder.

Hvis du allerede har en eksisterende virksomhed, med et eksisterende design, giver du allerede et indtryk af virksomheden og du kan spørge dig selv om det er det rigtige udtryk ?

Har du allerede et design, er det sjældent nødvendigt at bygge en helt ny Visual Identity op. Tit kan man tage udgangspunkt i det eksisterende design, og tilpasse det indtil det giver den ønskede effekt. Det første vi vil gøre i et samarbejde er at se på hvad der kan genbruges og bygges videre på. Det gør også at vi undgår for meget forvirring med eksisterende kunder, når designet bliver skiftet.

Hvad enten du starter fra scratch og skal have bygget en Visual identity op fra bunden, eller om du har en eksisterende virksom, som godt kunne bruge en opdatering, så kan vi hjælpe dig med at lave et flot og stilrent design, minded til at ramme netop din målgruppe.

Logo design